Aktuellt

O-Ringen
Juni, 2016 – Nordic Travel har fått i uppdrag att sköta all bokning för O-Ringen och dess orienterare. Se den nya webben här O-Ringen Värmland 2017
Boende på Elmias mässor bokas via Nordic Travel 
Juni, 2015 – Nordic Travel har fått i uppdrag att sköta boendebokningen för alla Elmias mässor och bokningar både 2015 och 2016 rullar in! I samband med alla Elmias mässor erbjuds ett stort utbud av både hotell och vandrarhem i hela Jönköpingsregionen. Ska du på mässa hos Elmia kan du gå in och boka på www.elmia.se/Resa–bo/Boka-boende-online/.

Nordic Travel lanserar en ny bokningsportal för Inatur
Maj, 2015 – Nordic Travel tar över Sveriges bokningsportal för jakt och fiske – Inatur – och lanserar en helt ny portal. Bokningsportalen rymmer mängder av möjligheter till upplevelser inom jakt, fiske och natur i form av paket där boende och upplevelser ingår. Den nya portalen finns på www.inatur.se

Nordic Travel blir teknisk arrangör för Örebrokompaniet
Maj, 2015 – Nu är Nordic Travel teknisk arrangör även för Örebrokompaniet AB. Inledningsvis har Örebrokompaniet fokuserat starkt på dynamiska paket – framförallt evenemangspaket. Under den närmaste tiden kommer de att bredda sitt bokningsbara utbud på webben ytterligare. Besök gärna deras hemsida och se hela deras bokningsbara utbud på www.orebrotown.com. 

www.malmotown.com – här skapar Nordic Travel lockande paket!
Augusti, 2014 – Nordic Travel har fått i uppdrag att skapa dynamisk paketering till Malmö Town. Målsättningen för Nordic Travel är att skapa en webbsida för Malmö med lika lockande erbjudanden och paketupplevelser som goteborg.com har, en webbsida som administreras av Nordic Travels Göteborgskontor.

Västsvenska Turistrådet inleder samarbete med Nordic Travel
Maj, 2014 – Nordic Travel kan stolt meddela att Västsvenska Turistrådet har tilldelat Nordic Travel uppdraget att vara arrangör för vastsverige.com och de microbutiker som ligger inom denna licens. Vi ser fram emot ett spännande samarbete!

Klicka här för att besöka Västsvenska Turistrådet