Bli bokningsbar i våra kanaler

Vill ni göra ert utbud tillgängligt för köp på nätet?

Idag förväntar sig alla att kunna köpa allt online. Vare sig det gäller dagligvaror, kläder, resor eller andra tjänster. Även komplexa produkter och tjänster – med differentierad prissättning och begränsad tillgänglighet – kan bokas online.
Kontakta oss så hjälper vi er rätt. Nordic Travel har arrangörslicens för Citybreak och är arrangör för Sveriges största resebutik. Oavsett om du driver ett B&B eller ett hotell, guidade turer i kryddlandet eller en nöjespark så hjälper vi dig att nå fler kunder. När vi står som arrangör får ni även betalningslösningar och resegaranti på köpet. Vi gör era produkter bokningsbara och kan även skapa paket tillsammans med andra leverantörer.

Allt som krävs är en anslutning till bokningssystemet Citybreak ™.
Citybreak är ett av de mest avancerade bokningssystemen i den internationella turistbranschen. Ni har möjlighet att kopplas till både lokala, regionala och nationella bokningssidor.
Fördelar med Citybreak ™:

• Låg transaktionskostnad
• Onlinebokning som är tillgänglig 24h om dygnet
• Gränssnittet anpassas efter er grafiska form

Använder ni redan Citybreak i andra sammanhang blir det ingen ytterligare administration. Frigör tid. Fokusera på andra saker i verksamheten medan era bokningar kommer in automatiskt. Vi har hjälpt nöjesparker, jazzfestivaler, vandrarhem, skärgårdskryssningar, hotell, golfbanor och många fler att synas och bli bokningsbara på ett flertal av de stora bokningsportalerna. Läs mer om våra nöjda kunder här.