Om Nordic Travel

Nordic Travel startade 2003, som ett dotterbolag till Ystads Resebyrå som har varit verksamma i Ystad sedan 1986. Numera är Nordic Travel en del av Nordic Travel Sweden Holding AB. Nordic Travel är ett familjeföretag med huvudkontor i Sverige, men med anställda i Danmark och Norge. Bolagsgruppen har en professionell styrelse bestående av Sverker Göranson, Philip Åkerblom, Jenny Reiman Ehle och Mats Persson.
VD är stiftare Mats Persson med 30 år i rese- och turistnäringen.

Nordic Travel är arrangör och återförsäljare av webblösningen Citybreak™, för onlinebokning och paketering av resor till turistbranschen. Nordic Travel hjälper evenemangs-, aktivitets-, övernattnings-, och destinationsleverantörer att bli bokningsbara online.

Nordic Travel erbjuder fördelaktiga ekonomiska tjänster som gynnar aktörer i alla storlekar: Via partnerskap med Nordic Travel får ni tillgång till våra kredit- och bankavtal, ansvarsförsäkring och medlemskap. Nordic Travel erbjuder personlig service via mail och telefon åt alla våra kunder och era slutkunder.

Ni kan läsa mer om Nordic Travels tjänster och produkter här

Det är Nordic Travels ambition att synliggöra Reasons To Go och att utöka sitt utbud med stödtjänster. Att kombinera transport, övernattning och upplevelse i ett, skapar ett mer attraktivt och dynamiskt paket för slutkunden. Våra kunder är evenemang, turistaktiviteter och destinationer i alla storlekar.
Det är vår målsättning att vidga distributionsnätet och möjligheterna att boka. Vi vill även göra Reasons To Go mer synliga för besökare och göra dessa attraktiva, interaktiva och tillgängliga.