Onlinebokning för aktiviteter

Var närvarande där dina gäster är

Besökare är vana vid att man kan köpa allt digitalt. Det gäller matvaror, kläder, resor med mera. Därför är det också nödvändigt för små- och medelstora upplevelsesaktörer, att sälja sina produkter online.
Som turist med antingen familj eller vänner vill de flesta gärna kunna planera sina semesterdagar innan avresan. Detta görs bland annat genom att köpa biljetter till de olika aktiviteter och upplevelser som man gärna vill fylla sin semester med.

Läs mer

Tyvärr är det så att det är svårt hos många små- och medelstora aktörer. Många aktivitetsaktörer har inställningen att gästerna kommer ändå. Och visst kommer en del gäster, men kunde det komma fler? Hur många är det som inte kommer, även om de är sugna på att cykla mountainbike, lära sig att kitesurfa eller åka på matlagningskurs?

En onlinebokning gör det möjligt för aktören att planera sina turer och erbjudanden. Man hinner reagera, om det kommer stor efterfrågan till exempel.
Med en onlinebokning får man som liten verksamhet pengar in på kontot redan när gästen bokar i stället för när dom anländer. Det kan göra stor skillnad, när man är en mindre aktör.

Som mindre aktör kan det även vara svårt att sälja alla ens produkter själv. Kan man inte det, finns det möjligheter att utnyttja externa kanaler som kan hjälpa till med detta, exempelvis TripAdvisor, destinationssidor, och liknande.
Läs mer om varför och hur. (Link til artikelside for ’Aktiviteter Eksterne’)

Med Nordic Travels lösning för aktivitetsaktörer kan man enkelt och snabbt distribuera sina produkter till andra kanaler utan extra arbete.

Läs mindre

  • Få fler bokningar med en onlinebokning.
  • Mobilvänlig, så man kan styra produkter, priser och tillgänglighet på mobilen.
  • Sälj produkter enkelt på externa plattformar.

case

Kommer snart

Kommer snart…

Hur det fungerar

För aktivitetsaktörer erbjuder Nordic Travel ett system som heter iTicket. Systemet är utvecklat i Skandinavien med utgångspunkt hos de behov som kanotuthyraren, mountainbike-guiden och nöjesparken har – och inte minst deras gäster. Det är enkelt att inkludera på ens egen hemsida, så att man därifrån kan sälja aktiviteter och upplevelser. Men minst lika viktigt är det att systemet är enkelt och överskådligt för dem skall jobba med det – de enskilda aktörerna.

Våra samarbetspartners