Bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Dessa bokningsvillkor gäller för köp i Åhus Beach Handboll festival AB:s, org.nr 5567123756. Bokningsportal för Lag på adressen https://ahusbeach.com/ (Bokningsportalen) i samband med arrangemanget Åhus Beach Handboll festival och Fotboll festival 2019 (Åhus Beach). Villkoren uppdaterades senast 2019-08-26.

Nordic Travel i Sverige AB (NT AB), org. nr. 556669–6125, Box 163, 271 24 Ystad, ansvarar för alla bokningar i Bokningsportalen i samband med Åhus Beach. Åhus beach:s tävlingar arrangeras av Åhus Beach (Åhus beach Handboll Festival AB). Bokningsvillkoren gäller mellan NT AB och den som genomför bokningen/köpet (Bokaren) i Bokningsportalen.

Om du bokar ytterligare resetjänster för din resa eller semester via denna länk/dessa länkar omfattas du INTE av de rättigheter som är tillämpliga på paketresor enligt direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer vårt företag Nordic Travel Sverige AB inte att ansvara för att dessa ytterligare resetjänster fullgörs korrekt. Vid problem kontakta den relevanta tjänsteleverantören.

Om du bokar ytterligare resetjänster via denna länk/dessa länkar senast 24 timmar efter mottagandet av bekräftelsen av din bokning från vårt företag Nordic Travel Sverige AB kommer de resetjänsterna emellertid att utgöra en del av ett sammanlänkat researrangemang. I ett sådant fall har Nordic Travel Sverige AB, i enlighet med EU-rätten, ett skydd för återbetalning av dina betalningar till Nordic Travel Sverige AB för tjänster som inte fullgörs som en följd av Nordic Travel Sverige AB:s obestånd. Observera att detta inte innebär någon återbetalning om den berörda tjänsteleverantören hamnar på obestånd.

Mer information om skydd vid obestånd, läs mer på vår hemsida:
https://nordictravel.se/paketresor/

 

1. PRISER

Priserna i prislistan är angivna i svenska kronor utom där annat särskilt anges. Vi reserverar oss för ändringar betingade av pris- och kursförändringar utanför vårt inflytande efter detta datum.

2. NÄR BLIR MIN BOKNING BINDANDE?

Köpet/bokningen blir bindande för dig så snart den bekräftats muntligt eller skriftligt av säljaren. Dessa villkor gäller från det ögonblicket oavsett om du betalat arrangemanget helt, delvis eller inte alls.

  • Vid bokning skall en handpenning/delbetalning på 30% betalas.

3. VAD, NÄR OCH HUR SKA JAG BETALA?

Både via telefon och online betalar du enligt villkoren vid bokningstillfället. Möjlighet för fakturabetalning eller kortbetalning finns under olika tidsintervaller, ju närmre evenemanget man kommer så blir det endast kortbetalning som möjlighet. För att skydda och kryptera dina kreditkortsuppgifter när de genomgår vårt system använder vi oss av ”Secure Socket Layer ”-teknik (SSL).

4. ÄNDRING OCH AVBESTÄLLNING

Vid bokning med kombination av olika produktkategorier är det alltid den hårdaste avboknings- och ändringsregeln som gäller. Om du vill granska, ändra eller avboka din bokning följer du instruktionerna, som står i e-postbekräftelsen.

Vid avbokning eller ändring gäller följande regler & avgifter om inget annat angetts i din bokningsbekräftelse:

Ändring/avbokning lagboende innan 1/4 2019:
För eventuella avbokningar eller ändringar som sker senast 1/4 2019 återbetalas allt utom handpenningen, där blir alltå avbokningskostnaden 30%.

Ändring/avbokning lagboende innan 1/4 2019:
För eventuella avbokningar och ändringar som sker efter den 1/4 2019 återbetalas ingenting, där blir avbokningskostnaden 100%.

Ändring/avbokning lagtält:
För eventuella avbokningar och ändringar för lagtältsbokning så återbetalas ingenting, där blir avbokningskostnaden 100%.

Ändring eller avbokning som följd av att man blivit sjuk är endast möjligt mot uppvisande av sjukintyg. För mer info om vad som gäller i sådana fall, kontakta Åhus Beach via mail : boende@ahusbeach.com
eller telefon:044 590 30 00 (vardagar 09.00 – 16.00)

Ändringar som innebär att man lägger till mer i sin bokning medför ej någon ändringskostnad.

OBS! Avbokning via Callcenter måste ske inom ordinarie öppettider. Observera att din avbeställning inte är giltig förrän du erhållit en skriftlig avbokningsbekräftelse.

För att ändra eller avboka elelr om du har frågor om boende och andra produkter i Åhus Beach lagbokning kontakta Åhus Beach via mail : boende@ahusbeach.com
eller telefon:044 590 30 00 (vardagar 09.00 – 16.00)

5. REKLAMATION

Ev. klagomål skall framföras till ansvarig för produkten  eller dennes ombud så snart som möjligt. Får Ni inte rättelse av problemen, så kontakta Nordic Travel per telefon +46 411 558725 eller e-post bokning@nordictravel.se

6. INTEGRITETSPOLICY

Nordic Travel i Sverige AB (”NT”) behandlar personuppgifter som du lämnar till oss. Personuppgifter som kommer att behandlas inkluderar, men är inte begränsat till, namn, födelsedatum, kön, adress, e-postadress och telefonnummer. Vi kan även komma att behandla uppgifter som registreras i samband med beställning, t ex ålder, önskemål om specialkost. Personuppgifterna lämnar du själv i samband med beställning av arrangemang, skapande av konton eller andra tjänster på webben eller per telefon.

Läs mer om hur vi samlar in, använder, behandlar och skyddar dina personuppgifter i vårt arbete, här:
https://nordictravel.se/integritetspolicy/