Destination

Destination

Destinationssidor har ofta otrolig mycket innehåll. Mycket, och bra, innehåll driver ofta trafik. Därför kan det vara lämpligt för boenden och aktiviteter att vara bokningsbara här. 

För destinationer som inte har en online bokning, handlar det om att uttnjyta sin trafik och driva trafik till sina lokala levarantör och turistnäringen. 

Vad letar du efter?

Bokningssytem

Vi erbjuder ett 360 graders system för destinationer och deras hemsidor. Online bokning och informationssystem med kalender för alla evenemang på destinationen.

sälj aktiviteter och transport hos en destination

Hyr du ut cyklar, arrangerar guidade turer eller håller i kurser, då kan du sälja dessa på din destinations boknignssida.

sälj Boende hos en destination

Driver du ett hotell, vandrahem, camping eller liknande, och vill du ha hjälp att sälja ditt utbud. Då kan du säljas på din destinations online bokning på deras hemsida.

En resa på tusen mil börjar med ett enda steg.

Våra samarbetpartners

Nordic Travel startade med samarbete med destinationsbolag och hur du kunde destinationsutveckla med en online bokning. Även om vi sedan har brett oss till andra brancher, så har vi fortfarende kvar och lägger löbande till, flera destinationer

Vi tror på, att destinationerna är dom bästa till att skapa content, information och trafik. Men när det saknas en kommerciel partner, som kan hjälpa destinationen, att hjälpa sina aktörer, att göra en affär ut av det, då hjälper vi till.  

 

Vi brinner för våra uppdrag!