Evenemang

Evenemang

Läs mer om hur vi tänker kring evenemang och vilka möjligheter det finns att ge sina gäster en bättre upplevelse. Läs hur vi hjälper andra och få inspiration till hur vi kan hjälpa er.

Varför skall evenemang sälja boende och transport?

Turister resor numera efter upplevelser. Det är aktiviteten, evenemanget eller restaurangen, som bestämmer om, när och hur man skall resa. Det ger evenemang en unik position att hjälpa sina besökare hitta rätt boende, transport möjlighet när dom väl har bestämt sig för sit evenemang. 

Vid att evenemang kan erbjuda varierat boende, transport till/från evenamng och mycket mera, ger evenemanget en stor service till sina besökare. En service som gör dom får en bättre total upplevelse hvilket ökar sanolikheten för att dom gästerna återkommer. 

Vi er är redo att hjälpa er. 

En resa på tusen mil börjar med ett enda steg.

Vad vi erbjuder evenemang

Vår styrka ligger i att erbjuda evenemangens gäster, att köpa allt på en gång, som dom behöver för det respektive evenemang. Det kan vara entrebiljett, övernattning på hotell, en parkerings plats, en hyr cykel och mycket mera. 

Externa boenden

Sälj rum eller hytter på det hotell eller pensionat som ligger nära intill evenemanget.

Privatboende

Hyr ut ett hus åt en lokal invånare, som inte är hemma under evenemanget.

egen camping

Har ni yta för egen campingplats, kan ni sälja det i samma system som dom externa produkter.

Aktiviteter och entré

Säljer ni en entré till besökaren, eller skall man kunna köpa parkering eller mat på förhand.

Värdens största orienteringsevent använder Nordic Travel

Nordic Travel samarbetar med O-Ringen, om att ge deras besökare den bästa digitala upplevelsen, och ge dom möjlighet att boka allt från startnummer, boende och parkering på en gång.

Våra samarbetspartners

Vi sär stolta över att samarbeta med några av dom största evenemangen i Sverige. Vi hjälper evenemang inom sport, musik och mycket mer.
Vi hjälper evenemang som går på samma plats varje år. Vi hjälper tävlingar som VM och EM, som bara kommer en gång. Vi hjälper också evenemang som flyttar runt år för år – Då hänger vi med dom, och hjälper dom.