Välj en sida

Evenemang

Evenemang

Läs mer om hur vi tänker kring evenemang och vilka möjligheter det finns att ge sina gäster en bättre upplevelse. Läs hur vi hjälper andra och få inspiration till hur vi kan hjälpa er.

Varför skall evenemang sälja boende?

Evenemang i dag är en reseanledning för många människor. Folk är redo att resa till en annan världsdel för en konsert, en fotbollsmatch eller en politisk festival. För besökare betyder det, att man först bokar sitt boende och transport efter man har fått biljett till det evenemang man reser för.
Efter man har fått biljett uppstår ofta många frågor för dom kommande besökare: Hur skall jag ta mig dit, var skall jag sova och är det nära evenemanget, och vilka alternativ finns det.
Evenemang har därför ett ansvar och en möjlighet för att hjälpa sina besökare med dessa frågor, vid att erbjuda dom övernattning, parkering, transport och liknande. Dessutom är det en möjlighet för evenemangen, att öka sin omsättning.

Evenemang

Läs mer om hur ni kan erbjuda ett varierat utbud av övernattning för era besökare.

Boende anläggning

Läs mer om hur och varför man bör sälja sitt boende på ett evenemangs hemsida.

Evenemang

Läs mer om vilka produkter ni kan och b or erbjuda för era besökare, utöver boende.

En resa på tusen mil börjar med ett enda steg.

Vad vi erbjuder evenemang

Vi ger evenemang möjligheten för att erbjuda sina besökare en rad olika produkter. Läs mer om hur det fungerar och varför det är attraktivt för era besökare.

Externa boenden

Sälj rum eller hytter på det hotell eller pensionat som ligger nära intill evenemanget.

Privatboende

Hyr ut ett hus åt en lokal invånare, som inte är hemma under evenemanget.

egen camping

Har ni yta för egen campingplats, kan ni sälja det i samma system som dom externa produkter.

Aktiviteter och entré

Säljer ni en entré till besökaren, eller skall man kunna köpa parkering eller mat på förhand.

Värdens största orienteringsevent använder Nordic Travel

Nordic Travel samarbetar med O-Ringen, om att ge deras besökare den bästa digitala upplevelsen, och ge dom möjlighet att boka allt från startnummer, boende och parkering på en gång.

Våra samarbetspartners

Vi sär stolta över att samarbeta med några av dom största evenemangen i Sverige. Vi hjälper evenemang inom sport, musik och mycket mer.
Vi hjälper evenemang som går på samma plats varje år. Vi hjälper tävlingar som VM och EM, som bara kommer en gång. Vi hjälper också evenemang som flyttar runt år för år – Då hänger vi med dom, och hjälper dom.