Jobb, Maj, 2018

Ny kollega som kan kundservice och telefonförsäljning?

Vi letar efter två nya kollegor till två av våra affärsområden. Är du sugen på att arbeta med kundservice och telefonservice, då skall vi kanske träffas?

Vi söker två säsongsarbetare med möjlighet till förlängning (tillsvidareanställning)

Hos Nordic Travel Support & Service jobbar vi med supportuppdrag för ett stort antal större evenemang och destinationer.
Här söker vi en medarbetare till vår support där vi hanterar bokning på telefon av vissa evenemang samt support för kunder som bokat eller vill göra ändringar på befintliga bokningar.
Här är arbetstiden mån-fre mellan 8-17

På Nordic Travel Ferry Service,  sköter vi det lokala servicekontoret för färjeförbindelsen mellan Ystad och Bornholm.
Här söker vi en medarbetare för incheckning och kundservice för färjorna mellan Ystad och Bornholm.
Här är det en varierad arbetstid med tidig morgon, sen kväll och helger.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad, ser möjligheter och inte problem, kan hantera stress och gillar en arbetsplats där det hela tiden händer nya saker.

Vi utbildar dig internt men en grundläggande datakunskap är en förutsättning.
Danska eller förståelse av danska, är en merit som vi ser mycket positivt på.

Frågor och ansökningar till: eva@nordictravel.se

Om Nordic Travel

Nordic Travel är ett familjeföretag med kontor i Ystad (Sverige), Rönne och Köpenhamn (Danmark). Nordic Travel styrs av en professionell styrelse och VD och ägare Mats Persson.

Nordic Travel började som Ystads Resebyrå för 30 år sen. Ystad Resebyrå var en klassisk resebyrå, som sålde affärs- och fritidsresor till hela världen. Efter en tid specialiserade man sig på Bornholm, var man med varumärket Team Bornholm, blev Sveriges största researrangör för resor till Bornholm.

Vid millenniumskiftet blev Team Bornholm digitaliserat till www.teambornholm.se

I samband med den processen startade samarbetat med Visit Group. Utöver att leda Team Bornholm igenom den digitala transformationen, blev grundstenarna lagt för det som är Nordic Travel i dag.

I dag består Nordic Travel av tre affärsområden; Support & Service, Agencies och Ferry Service. Totalt är det 20 anställda.