Välj en sida

Nya kollegor som är serviceinriktade

Vi letar efter personal till extrajobb med flexibla arbetstider. Kanske det är du, eller en du känner? 

Attraktivt extrajobb med flexibla arbetstider – Upplagd för unga studerande

Vi söker personal som kan jobba kvällar och helger. Möjlighet finns att arbeta deltid/heltid under juni, juli och augusti 2019.
På Nordic Travel Ferry Service, sköter vi det lokala servicekontoret för färjeförbindelsen mellan Ystad och Bornholm. Här söker vi medarbetare för incheckning och kundservice åt kunderna för färjorna mellan Ystad och Bornholm. 
Vi har varierad arbetstid med tidig morgon, sen kväll och helger. Detta ger dig en flexibilitet i förhållande till andra fritidsintressen och studier.
Vi ser gärna att du är serviceinriktad, ser möjligheter och inte problem, kan hantera stress och gillar en arbetsplats där det hela tiden händer nya saker.
Vi utbildar dig internt men en grundläggande datakunskap är en förutsättning.
Danska eller förståelse av danska, är en merit som vi ser mycket positivt på.

Lön: Vi har kollektivavtal med Unionen och avtalsenliga löner.
Frågor och ansökningar till: eva@nordictravel.se
Ansökan senast: 1 november 2018

Om Nordic Travel

Nordic Travel är ett familjeföretag med kontor i Ystad, Rönne och Köpenhamn (Danmark). Nordic Travel styrs av en professionell styrelse och VD och ägare Mats Persson.
I dag består Nordic Travel av två affärsområden utöver Ferry Service: Support & Service och Agencies. Här driver vi online bokning och digital utveckling av Skandinaviens största destinationsbolag, evenemang, boende anläggningar med mera.
Totalt är det 20 anställda.