Nordic Travel får ny styrelseordförande

Nordic Travel får ny styrelseordförande

Tidigare Överbefälhavare Sverker Göranson blir ny styrelseordförande i Nordic Travel Group.

Pressmeddelande
2017-02-20

I februari 2017 tillträdde Sverker Göranson posten som ny styrelseordförande hos Nordic Travel Group, en helt ny arena för den tidigare överbefälhavaren. Sverker Göranson tar steget in i turistindustrin där han ser spännande utvecklingsmöjligheter inom företaget Nordic Travel, både nationellt och internationellt.

Nordic Travel Group står inför stora utvecklingsmöjligheter för att hjälpa turistaktörerna att behålla sin del av marknaden lokalt, regionalt och nationellt. Det är ett spännande uppdrag, säger Sverker Göranson, tillträdande styrelseordförande på Nordic Travel.

Nordic Travel befinner sig i en expansiv fas av verksamheten och ser därför positivt på hur Sverker Göransons erfarenhet ska komma till användning.

Sverker Göranson har en lång erfarenhet från försvaret, och från detta har han bland annat ett stort internationellt perspektiv och är duktig på interna strukturer. Detta är avgörande när vi växer så fort som vi gör just nu. Sverker Göranson kan hjälpa oss att bygga upp en ännu bättre turistindustri inför framtiden, säger Mats Persson, VD och ägare på Nordic Travel.